Leancă comentează criticile lui Năstase şi Sandu la adresa României: Opoziţia este în călduri electorale şi delirează

"Politicienii din opoziție sunt în călduri electorale și delirează." Astfel a comentat vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, criticile Maiei Sandu şi ale lui Andrei Năstase la adresa României. Asta după ce, ţara vecină a blocat, la Bruxelles, un document critic la adresa Republicii Moldova.

Într-o postare pe Facebook, Iurie Leancă a mai scris că Sandu şi Năstase, care pretind a fi lideri ai opoziției proeuropene dau dovadă de iresponsabilitate totală. Mai mult, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană consideră că cei doi încearcă să antreneze ţara vecină în luptele politice interne.

Nu este pentru prima oară când cei doi politicieni acționează împotriva intereselor poporului. Anterior, Leancă a spus că binomul din opoziție Sandu-Năstase se conduce de principiul: Cu cât e mai rău pentru țară și cetățeni, cu atât e mai bine ei.

Reamintim faptul că liderii PAS şi PPDA au acuzat România că ar face jocul Moscovei, prin faptul că refuză să recunoască "derapajele antidemocratice de la Chișinău", incluse într-un raport care urma să fie adoptat de miniștrii de Externe ai UE.

În context, ministerul de resort de la Bucureşti a emis un comunicat în care subliniază că România nu a considerat că sunt întrunite condiţiile pentru adoptarea unor concluzii critice la adresa Moldovei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu