"Le puteţi vedea, filma, pipăi". Dorin Chirtoacă a arătat lumii diplomele sale de studii (VIDEO)

Embed:

Primarul general Dorin Chirtoacă şi-a prezentat diplomele sale de studii după ce a promis să facă gestul la o emisiune televizată. Ca să le vadă cât mai mulţi oameni, Chirtoacă le-a adus şi le-a arătat azi la şedinţa Primăriei.

Chirtoacă a spus că a primit nota medie "8,60" pentru patru ani de studii la liceu, iar nota medie la examele de Bacalaureat a fost de "8,24".

Pe lângă aceasta, a prezentat publicului diploma de licenţă care i-a fost dată după ce a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi cea de a Universităţii din Sorbonne.

"O notă de "7" la facultatea din Bucureşti înseamnă mai mult decât un "10" prin părţile noastre. Aici la Chişinău învăţam fără efort pe "9", iar la Iaşi cu ceva efort pe "8-8,5". La Bucureşti, cu efort mai mare vedeţi ce am primit", a spus primarul.

PUBLIKA.MD aminteşte că după două luni de la învestire, fostul premier Chiril Gaburici s-a pomenit în mijlocul unui scandal. Presa a scris de mai multe ori că acesta ar avea o dimplomă de studii falsă şi că nu ar fi susţinut bac-ul.

Cazul a ajuns şi în vizorul poliţiei, care a pornit o anchetă. Ulterior Chiril Gaburici a demisionat.

VESTE ŞOC! Prim-ministrul Chiril Gaburici ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu