Le-a furat inimile moldovenilor! Bahar a vizitat galeriile de la Cricova. CÂND se va întâlni cu fanii

După mai mult timp de aşteptări, iată că protagonista celui mai urmărit serial de la noi din ţară a ajuns la Chişinău, notează PRIME.

După ce a interpretat rolul lui Bahar, din serialul "Viata furată", actriţa Ezgi Asaroglu le-a furat inimile moldovenilor, nu numai prin frumuseţea sa, ci şi prin felul său aparte în care i-a dat viață eroinei filmului.

Frumoasa şatenă cu chip de înger a venit la Chişinău însoţită de propriul stilist. Se pare că actriţa s-a pregătit pentru vizita în Moldova şi chiar a învăţat câteva cuvinte în limba română.

După masă, vedeta serialului "Viaţă furată" a vizitat galeriile de la Cricova, unde a gustat din bucătăria tradițională, dar și din vinurile moldovenești.

Astăzi, la ora 17:00, actriţa Ezgi Asaroglu îşi asteaptă fanii la centrul comercial Malldova, unde va împărți autografe și va face poze cu admiratorii. Iar cei care nu vor ajunge la eveniment, îl vor putea urmări live, la Canal 2.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Ştiu cu siguranţă că voi avea parte de o experienţă nemaipomenită. Sunt fericită. Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii mei. Vreau să vă văd şi să facem cunoştiinţă", a spus actriţa, Ezgi Asaroğlu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu