Le-a fost refuzată promovarea în Divizia Naţională de fotbal

Embed:

Cele trei echipe din Divizia A: Ursidos, Dinamo-Auto şi Intersport-Aroma nu vor primi licenţă de promovare în Divizia Naţională de fotbal.

Este decizia Comitetului de Licenţiere al FMF, care nu a acordat licenţă niciunei echipe din Divizia A.  Acestea mai au însă o şansă. Federaţia le-a acordat 5 zile pentru a înlătura lacunele şi a face apel.

"Cluburile au dreptul să depună apelul, dar asta nu înseamnă că este şi obligatoriu să o facă. Dacă ei cred că vor înlătura în aceste 5 zile neajunsurile care sunt şi vor aduce dovezile respective, atunci pot tinde la o schimbare a deciziei", a declarat preşedintele Comitetului de Licenţiere, Mihail Anghel.

Antrenorii echipelor respinse spun însă că vor lupta în continuare.

"În ceea ce ne priveşte trebuie să respectăm decizia federaţiei, probabil că au avut motive întemeiate, dar nu ne dezarmăm şi vom lupta în continuare, mai avem dreptul la apel, şi speranţa mea e că vom rezolva problema în următoarele zile", a menţionat antrenorul Ursidos, Gabi Stan.

În luarea deciziei s-a ţinut cont de cinci criterii: sportiv, juridic, administrativ, dar şi de infrastructură şi situaţie financiară. În cazul în care macar unul din cele trei cluburi va contesta decizia, şedinţa Comisiei de Apel va avea loc cel târziu luni, 27 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu