Lazio Roma tinde să întrerupă la București seria neagră de trei înfrângeri din Serie A

Embed:

Lazio Roma tinde să întrerupă la București seria neagră de trei înfrângeri consecutive sufetrite în Serie A. Clubul din Cetatea Eternă a obținut ultima victorie cu aproape o lună urmă, iar antrenorul Simone Inzaghi susține că meciul cu FCSB din șaisprezecimile de finală ale Ligi Europei este o bună oprtunitate de a obține în fine un rezultat pozitiv.

”Au fost rezultate negative, am discutat, am analizat... Acum vrem să încheiem acesată serie. Vom avea o partidă importantă cu o echipă bună, cu fotbaliști rapizi”, a spus Simone INZAGHI, antrenor Lazio Roma

Lazio a ajuns la București cu toate vedele în lot. Cei mai valoroși fotbaliști din componența clubului italian sunt fundașul olandez Stefan De Vrij, mijlocașul sârb Serghei Milinkovic-Savic și atacantul italian Ciro Immobile. Aceștia valorează împreună nu mai puțin de 130 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.
Mai mult, la echipa din Roma evoluează campionul european cu naționala Portugaliei Luis Nani, dar și fotbalistul român Ștefan Radu.
Componenții formației Lazio își doresc să rezolve soarta calificării încă din meciul tur.

”Trebuie să avem o echipă compactă și să fim concentrați. Să nu uităm că peste o săptămână este programat meciul retur, iar dacă vom reuși să obținem aici un rezultat favorabil, atunci ne vor crește șansele la calificare.”

Formația italiană a renunțat la antrenamentul oficial pe Arena Națională înaintea partidei. Fotbaliștii doar s-au plimbat pe gazonul celui mai mare stadion din România.
Cu o zi înaintea meciului erau vândute aproape 40 de mii de bilete la meci. Prețul tichetelor este variază între 30 și 400 de lei românești.
Partida FCSB - Lazio Roma se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:05 și va fi transmisă în direct de Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu