Laurenţiu Duţă, la un pas de nenorocire. Ce a păţit solistul trupei 3 Sud Est

Solistul trupei 3 Sud Est, Laurenţiu Duţă a ajuns la spital, după ce a înghiţit din greşeală o bucată dintr-o furculiţă de plastic. Din cauza hemoragiei interne, cântăreţul a fost operat de urgenţă. S-a întâmplat în Pitești, acolo unde formația a avut un concert, în urmă cu două săptămâni.

Laurenţiu Duţă a primit tratament de specialitate pe loc, deoarece riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare. După intervenția medicilor, Duță a urmat un tratament cu antibiotice, iar recuperarea a fost completă. 

Artistul a povestit pe Facebook întâmplarea.

"Mare atenţie la tacâmurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorită faptului că sunt subţiri sunt un real pericol pentru sănătatea noastră. Eu am păţit-o în urmă cu două săptămâni în seara dinaintea unui concert 3 Sud Est în Piteşti. Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat şi în timp ce serveam, furculiţa din plastic s-a rupt şi o bucată ascuţită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgenţă din Piteşti, dar acolo neavând endoscop, decât în timpul zilei, a trebuit să plec imediat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti unde prin endoscopie mi s-a extras bucăţica de plastic din esofag.

M-am recuperat rapid şi concertul l-am reprogramat după două zile.

Situaţia putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerata ajungea în stomac astfel putând provoca o perforaţie intestinală.

Am scris aceste rânduri ca un avertisment în speranţa că acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subţire să nu mai fie comercializat pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi", a menţionat Laurenţiu Duţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu