Lasă-o aşa, că-i bine aşa! O angajată a unui magazin întoarce cu coada de mătură pâinea în cuptor. REACŢIA Kaufland (VIDEO)

Embed:

O angajată Kaufland întoarce cu coada de mătură pâinea în cuptor. Scena a fost filmată într-un hipermarket din Pitești al lanțului de magazine și a stârnit controverse după ce a fost publicată pe rețelele de socializare și distribuită de sute de oameni. Comisarii de la Protecția Consumatorilor Argeș au făcut verificări la magazinul în care a avut loc incidentul, scrie libertatea.ro.

În imagini se vede cum o angajată de la raionul de panificație și patiserie se folosește de coada unei mături pentru a întoarce pâinea în cuptor.

"Cum să scoți pâinea din cuptor cu coada de la matură", este mesajul publicat de Facebook de unul dintre sutele de utilizatori care au distribuit filmarea.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş a efectuat un control la magazinul Kaufland din Pitești în care au fost filmate imaginile.

"Încă de dimineață, la prima oră, colegii mei au efectuat primele verificări. Așteptăm, pentru finalizarea controlului care se va încheia marți dimineață, un punct de vedere mai detaliat de la reprezentanții magazinului. Din ceea ce pare până acum, cu siguranță este o eroare a angajatului, însă dacă lucrurile se vor duce spre această turnură, cu siguranță o eventuală sancțiune o va suporta magazinul.

Cei de la magazin, cercetau, solicitau printre angajați puncte de vedere. Nu au infirmat această știre postare, acest filmuleț", a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Violeta Nedelcu, comisar șef OPC Argeș.

Reacția companiei Kaufland în urma acestui incident: 

"Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești (Str. Exercițiului, nr. 216)  - România și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre.  Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea. 

Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu