Lapoviţă, ninsori şi viscol, în următoarele zile. Vom avea temperaturi de până la MINUS 12 grade Celsius

Embed:

Mâine, în toată ţara este anunţat Cod Portocaliu de vreme rea. Vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă, ninsori şi viscol. La Briceni şi Soroca se vor înregistra două grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol termometrele vor arăta cinci grade, la Leova şase, iar la Comrat şi Cahul şapte.

În Capitală, de asemenea, va fi lapoviţă. Atât noaptea cât şi ziua, temperatura maximă va fi de patru grade Celsius. În următoarele zile termometrele vor arăta între minus unu şi şapte grade. Noaptea se vor înregistra între minus 12 şi minus două.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 14 grade, iar la Roma cu unul mai puţin. La Paris vor fi nouă grade, la Londra opt, iar la Berlin cu două mai puţin.

La Viena şi Belgrad sunt prognozate cinci grade, iar la Budapesta, opt. La Varşovia se aşteaptă două grade, iar la Praga cu unul mai mult. Opt grade cu ploi vor fi în capitala României. La Atena şi Ankara se va încălzi până la 15 grade. La Kiev termometrele vor arăta un grad, iar la Moscova minus patru.

loading...

Lasă un comentariu