Lansare ca în filme în campania electorală pentru alegerile parlamentare din SUA. Cum şi-a anunţat candidatura un fost angajat CIA

Embed:

Lansare ca în filme în campania electorală pentru alegerile parlamentare din SUA. Valeria Plame, un fost agent CIA şi-a anunţat candidatura pentru Congresul Statelor Unite printr-un videoclip inspirat din celebra producţie "Fast & Furios".

La un moment dat, ea face o manevră prin care întoarce automobilul la 180 de grade. Astfel, Plame a vrut să transmită că poate schimba radical traiectoria politicii americane.

Fostul angajat al Agenţiei Centrale de Informaţii s-a înscris în cursă pentru înlocuirea congresmanului democrat Ben Ray Lujan, reprezentant al celui de-al treilea district din New Mexico.

Valeria Plame a fost agent CIA în timpul administraţiei Bush, până când soţul ei, un diplomat american, a publicat un editorial în care îşi exprima suspiciunile cu privire la invazia din Irak, din 2003. În semn de răzbunare, superiorul lui Plame i-a divulgat identitatea. Pentru asta a fost condamnat, însă, anul trecut, preşedintele Donald Trump l-a graţiat. Povestea agentului CIA a devenit scenariul filmului „Fair Game”, apărut în 2010.

Lasă un comentariu