Lamborghini pregăteşte versiunea Super Trofeo a supercarului Huracan (FOTO)

Lamborghini a publicat prima imagine teaser cu viitorul Huracan Super Trofeo. Compania italiană se pregăteşte să lanseze versiunea destintă competițiilor a lui Huracan. Aceasta va purta numele Lamborghini Huracan Super Trofeo și va fi destinată să concureze în sezonul viitor al seriei Blancpain Super Trofeo, scrie autostrada.md.

Imaginea publicată de italieni ne dezvăluie o parte frontală cu mult mai agresivă și mai sportivă, iar pentru a ne ține în suspans, modelul arătat de italieni este îmbrăcat într-un camuflaj de armată care ascunde cele mai importante detalii ale părții frontale.

Cât despre alte părți ale viitorului model, ne putem aștepta la apariția în partea posterioară a unui difuzor de aer modificat și a unui eleron masiv, în timp ce la interior vor dispărea o serie de accesorii pentru a fi micșorată masa totală.

Sub capotă, rolul de inimă îl va îndeplini același motor V10 de 5.2 litri, care difuzează 610 cai putere pe versiunea standardă.

Toate operațiile făcute supercarului Lamborghini Huracan în calea spre transformarea în versiunea Super Trofeo vor avea menirea de a ajuta mașina să parcurgă virajele cu viteze mai mari. În același timp, Gallardo LP 570-4 Super Trofeo își va continua cariera în campionatul Blancpain Super Trofeo, dar va fi înscris într-o clasă diferită decât cea a modelului Huracan Super Trofeo.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu