Lamborghini pregătește un Aventador SV J: Puterea motorului, modificată și elemente aerodinamice noi

Voci apropiate constructorului Lamborghini spun că în 2018 vom vedea o nouă versiune specială Aventador. Modelul ar urma să poartă denumirea de Aventador SV J, iar fotografii spion au deja câteva cadre cu o versiune destinată testelor, scrie automarket.ro.

Litera J adăugată denumirii face referire la legendarul Lamborghini Jota din 1970, o versiune mai performantă a modelului Miura (un singur exemplar). Atât Lamborghini Diablo, cât și Aventador au avut versiuni J. Diablo J a fost produs în 28 de unități, în timp ce Aventador J a fost asamblat într-un singur exemplar.

Așa cum probabil intuiți, viitorul Lamborghini Aventador SV J va fi produs într-un număr limitat de exemplare, iar sub capotă vom vedea același motor V12. În cazul versiunii speciale Aventador SV (au fost asamblate doar 600 de exemplare; foto), unitatea dezvolta 750 de cai putere, cu 50 CP mai mult comparativ cu modelul standard. Conform zvonurilor, versiunea Aventador SV J va oferi mai multă putere, comparativ cu varianta SV.

În același timp, italienii vor oferi un splitter modificat, un eleron spate mult mai generos și terminații duble pentru sistemul de evacuare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu