Lamb of God pregăteşte un nou album. Trupa metal mai are o surpriză cu SLAYER (VIDEO)

Embed:

Se planifică un nou album Lamb of God, așa cum dă de înțeles Mark Morton într-un interviu pentru The Metal Teddy Bear Experience.

"Avem ceva material nou, o grămadă de idei pentru melodii pe care le răsfoim. Am și scris câte ceva." Morton mai spune că vor intra în studio și înainte, și după turneele planificate, așa că ne putem aștepta la noul album destul de curând – serios, de parcă nu așteptăm un album Lamb of God de destul timp deja.

Nu există o dată stabilită pentru lansare, deși băieții au câteva demouri pregătite. Într-un livecast Metal Injection din octombrie 2018, când a fost întrebat dacă se grăbesc sau nu să lanseze ceva nou, Chris Adler dezvăluie mai multe despre ceea ce-i împiedică să se pună mai bine pe treabă:

"Nu ne dorim altceva decât să scoatem muzică nouă – procesul de creație e cea mai bună parte -, dar a trecut ceva de când am avut timp să facem asta. Nu spun că ne-a fost imposibil. Ni se spune "auziți, ce-ați zice dacă ați merge cu Slayer în ultimul lor turneu mondial?" și, serios, cine ar refuza?

Adler spune că dacă au ocazia să meargă cu trupe ca Slayer până la sfârșitul drumului, o vor face când va fi nevoie. "Vreau să merg prin Europa să cânt în câteva cluburi și să mănânc maioneză…? Nu! Dar să merg cu Slayer în turneu pentru ultima dată? Glumești?" Și așa au pus pauză procesului creativ care vizează noul album.

Așadar, Lamb of God nu sunt în pană de idei și nici nu trag chiulul din studio intenționat. Cum voi, cei care faceți parte dintr-o trupă, n-ați refuza să cântați pe aceeași scenă cu ei pentru că sunteți fani, nici ei nu pot refuza să cânte pe aceeași scenă cu trupele lor preferate.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu