Lady Diana ar fi avut o aventură cu Regele Spaniei în anii '80

O carte lansată recent pe piaţă şi scrisă de Pilar Eyre, susţine că prinţesa Diana a Marii Britanii ar fi avut o aventură cu Regele Spaniei, Juan Carlos, scrie Daily Mail.

Cunoscut ca un "Don Juan", Regele ar fi avut numeroase aventuri şi nu ar mai fi dormit în acelaşi pat cu soţia lui de 35 de ani. Regele Spaniei este un Don Juan în carne şi oase, iar una dintre "victimele" sale fiind chiar printesa Diana, mai scrie autoarea.

Astfel, "The Solitude of the Queen" (Singurătatea unei regine) promite să provoace mari controverse în ţara catolică. Autoarea susţine că regele i-ar fi făcut avansuri prinţesei Diana in anii '80.

Această fotografie în care au fost surprinşi Printul Charles, regretata lui sotie, Printesa Diana, împreună cu familia regală din Spania, demonstrează relaţia dintre cei doi, afirma scriitoarea Pilar Eyre.

La prima vedere, fotografia pare un instantaneu surprins în timpul uneia din multele vacanţe pe care cele două familii le-au petrecut împreună.

Dar la o privire mai atentă se observă o legatură specială între Regele Juan Carlos şi Prinţesa Diana. Amândoi le acordă atenţie şi sunt protectori cu cei doi copii ai prinţesei, în timp ce soţul, Prinţul Charles, pare total absent.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu