Lady Di, reîncarnată în corpul unui copil! Asta susține un băiat de 4 ani care știe lucruri intime din viața Prinţesei

David Campbell, un cunoscut artist australian în vârstă de 45 de ani, susține că fiul său de 4 ani, Billy, se consideră reîncarnarea Prinţesei Diana, de doi ani încoace. 

Bărbatul a dezvăluit ciudata poveste în Stellar Magazine, descriind textul ca fiind cea mai „ciudată” chestie pe care a scris-o, relatează Daily Star.

Relatarea lui începe cu menţionarea primelor momente în care fiul lui a vorbit despre Prinţesa Diana, când avea 2 ani, după ce a găsit o fotografie cu ea.

Când i-a arătat-o tatălui său, Billy i-a spus: „Uite, sunt eu când eram prinţesă”. „Totul a început când cineva i-a dat soţiei mele, Lisa, o fotografie în care apărea Lady D. Billy, atunci în vârstă de 2 ani a arătat-o spre mine şi a zis: Uite, sunt eu când eram prinţesă”, povestește cântărețul și actorul David Campbell.

Atunci, în ciuda faptului că nu ştia nimic despre familia regală, comentariile ciudate ale lui Billy au devenit încă şi mai neobişnuite atunci când a început să vorbească despre rudele apropiate ale Prințesei Diana, scrie libertatea.ro.

Lasă un comentariu