LACRIMI şi EMOŢII la secţiile de vot de peste hotare. Românii din diasporă au cântat piese patriotice și au dansat hora (VIDEO)

Embed:

Pentru românii din diasporă, alegerile prezidențiale au reprezentat un prilej de a se simți mai aproape de casă. Împrăștiați în toate colțurile lumii, aceștia au arătat că își poartă patria în suflet când îşi exercită dreptul constituţional. Oamenii au cântat piese patriotice și au dansat hora în secţiile de votare.

O româncă stabilită cu soțul în Spania a decis să interpreteze un cântec patriotic înainte să voteze. Versiunea ei a piesei ”Acasă-i România” i-a emoționat până la lacrimi nu doar pe cei prezenți în secția de votare, ci și pe internauți. Clipul video în care aceasta e filmată cum cântă a primit sute de like-uri și a fost distribuit pe Facebook de zeci de mii de ori.

Un moment emoționant și sută la sută românesc s-a produs în altă secție de votare din Spania. Un tânăr cu tricolorul la gât a interpretat la saxofon un cântec patriotic.

Iar la Londra, mai mulți români au încins o horă în jurul urnei de vot. Clipul video a fost publicat de europarlamentarul Rareș Bogdan, pe contul său de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu