LACRIMI ŞI DURERE în Rusia. Actorul Vladimir Etuş a fost condus pe ultimul drum

Embed:

Au răsunat ultimele aplauze pentru cunoscutul actor rus Vladimir Etuş. În faţa scenei Teatrului Vahtangov din Moscova, unde a fost depus sicriul a fost ridicat un adevărat memorial din flori. Corpul neînsufleţit a fost incinerat şi plasat în acelaşi cavou cu alţi membri ai familiei. 

Memoria lui Vladimir Etuş şi întreaga epocă cinematografică din care a făcut parte a fost elogiată de mai mulţi oameni de artă a Federaţiei Ruse.

Artiştii care l-au cunoscut, dar şi foştii discipoli spun că scena şi camerele de filmat erau adevărata lui dragoste. Se implica trup şi suflet într-un rol şi niciodată nu i-a fost frică să experimenteze.

"E o durere fără limite."

"Un bărbat plin de onoare, demnitate, verticalitate şi corect în toate deciziile pe care le lua. Un bărbat adevărat", a spus ALlexandr Şîlov, artist plastic din Rusia. 

"Este atât de trist că rămânem fără această generaţie de artişti. Era atât de puternică, de rezistentă", a zis Serghei Makoveţkii, artist al poporului din Rusia. 

"Atunci când Vladimir Abramovici ieşea pe scenă, tot publicul se ridica în picioare şi aplauda atât de puternic, încât această energie îl inspira mai mult", a spus Evgheni Kneazev, rectorul Institutului Teatral din Moscova.

Pe ultimul drum au venit să-l petreacă şi sute de admiratori.

"L-am memorat după ochi. El întotdeauna juca cu ochii."
 
"Trist că pleacă dintre noi oameni ca el."

Vladimir Etuş s-a stins din viaţă în data de 9 martie, la vârsta de 96 de ani. Cu o zi înainte a fost internat într-un spital din Moscova. A obţinut faima, în special, datorită rolurilor din "Kavkavskaia plenita" sau "Ivan Vasilievici meneiat profesiu".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu