Lacrimi, emoţii şi mult talent la WOW Kids! Doi particianţi, trimişi în marea finală

WOW KIDS, cel mai tare show din Moldova a intrat aseară în casele telespectatorilor cu o nouă ediţie. De data aceasta cei mai talentaţi copii din ţară au cucerit publicul prin dans, cântece, recitale de poezie, dar şi prin cunoştinţele pe care le posedă. Abilităţile lor au fost evaluate de un juriu format din coregraful Teodor Rădulescu şi interpreţii Natalia Gordienko şi Nicu Ţărnă. 

URMĂREŞTE AICI EDIŢIA WOW KIDS DIN 13 MAI

Cea care a urcat prima pe scena Wow Kids a fost Xenia Tulcii. Aceasta a impresionat juraţii, dar şi publicul prin plasticitate.

Următoarea participantă, Ana Beregoi a dansat pe un Gyroboard. Juraţii au decis să încerce şi ei cât este de greu să urci pe un astfel de gadget.

Andreea-Cristina Tican a interpretat o piesă în limba franceză.

La cea de a doua ediţie a show-ului Wow Kids s-au vărsat şi lacrimi. Unul dintre participaţi, Cornel Gheorghiţă, a emoţionat juraţii prin talentul său, dar şi prin povestea sa de viaţă.

Totuşi cel care a impresionat juraţii şi a obţinut punctajul maxim a fost Artiom Burţev. Băiatul a cucerit admiraţia prin cunoştinţele sale.

Artiom a pregătit un test şi pentru membrii juriului, care nu au reuşit să îl susţină din prima.

URMĂREŞTE AICI PRESTAŢIILE TUTUROR PARTICIPANŢILOR WOW KIDS

În cadrul celei de a doua ediţii, în final au ieşit doi participanţi. Asta pentru că Nicu Ţărnă a decis să-l salveze pe unul dintre participanţi.

"Această şansă pentru a ajunge în marea finală este pentru băiatul care iubeşte teatrul şi cartea. Corneliu este pentru tine", a spus Nicu Ţărnă.

Pe parcursul întregului sezon fiecare dintre juraţi are posibilitatea să salveze câte un copil şi astfel să-i ofere bilet în finală.

Primul finalist Wow Kids este Diana Scripnic.

Cine este cel mai WOW copil din ţară, care va obţine premiul mare de 100 de mii de lei, se va decide în finală.

WOW Kids este o emisiunea de divertisment pentru telespectatori de toate vârstele, iar următoarea ediţie a show-ului va putea fi urmărită la PRIME sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 20:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu