La vânătoare de iubiţi sub camerele Publika TV. Cum au reacţionat trecătorii

Embed:

La vânătoare de iubiţi în centrul Capitalei. Doi tineri au încercat să-şi găseasca jumătatea într-un mod inedit. Anastasia şi Alexandru au acceptat provocarea lansată de Publika TV şi au încercat astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor, să-şi găsească jumătatea. Deloc surprinzător, domnişoara s-a bucurat de mai multă atenţie.

"Tu scrie vreau să mă mărit, aşa mai uşor să fie", a sfătuit-o un trecător. Au fost şi bărbaţi mai insistenţi care şi-au dorit cu orice preţ să cucerească inima Anastasiei: "I-am dorit să-şi găsească jumătatea, eu deja mi-am găsit şi plec la ea. Aş dori ca toată lumea să fie mai blândă, mai iubitoare unul faţă de altul".

Alexandru a atras nu doar privirea femeilor. Mai mulţi bărbaţi l-au fotografiat pe tânăr. "Ei cum să spun, îmi place aşa ceva, e neobişnuit", a recunoscut o trecătoare.

De Ziua Îndrăgostiţilor, bărbaţii sunt cei care ar fi dispuşi să-şi găsească jumătatea în stradă. Ideea le-a plăcut şi femeilor, chiar dacă băiatul care a participat la experiment a reuşit să atragă câteva priviri, nu şi declaraţii de dragoste.

Anastasia se arătă încântâtă de rolul său: "Mi-a plăcut experimentul de astăzi, pentru că este ceva deosebit. Oamenii reacţionau diferit. Unii îmi cereau telefonul, iar unii doar îmi urau succes". Alexandru are o explicaţie pentru popularitatea mai redusă: "Cu fetele timide a fost mai greu. Au fost şi fete care mi-au dat numărul de telefon. Ceva interesant, plăcut şi neobişnuit".

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu