La US Open nu doar performanţa este în prim plan, ci şi vestimentaţia

Embed:

La US Open nu doar performanţa este în prim plan. Pe lângă rezultate, o importanţă deosebită se acordă liniilor vestimentare pe care jucătorii de tenis le promovează. Djokovici, Rezai şi Dementieva nu au trecut testul creatorilor de modă.

Ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, este, pentru mulţi jucători şi jucătoare de tenis, un bun prilej de promovare a imaginii şi a articolelor pentru care fac reclamă. Conform criticilor de modă, nu toţi se ridică la importanţa evenimentului.

Astfel, Aravane Rezai, cea mai valoroasă jucătoare franceză a momentului, a fost îmbrăcată cu o bluză albă, cu aspect de hârtie creponată, care ar fi făcut ravagii la grădiniţă. Novak Djokovic este în mare formă, trece uşor tur după tur, dar după haine, nu pare a fi el, ci mai degrabă Kevin Federline, dansator, fostul soţ al lui Britney Spears. Rusoaica Elena Demenţieva, este criticată, pentru că şi-ar fi ascuns "frumuseţea" sub o rochie cu aspect de perdea de baie.

Gael Monfils, nonconformistul francez, a intrat în gura criticilor după ce a apărut cu un tricou cu aspect de zebră, în vreme ce Svetlana Kuzneţova a intrat pe teren cu un tricou pe care îl purta Billie Jean King prin 1974.

La polul opus, al jucătorilor bine îmbrăcaţi, se regăsesc Rafael Nadal, Roger Federer, Ana Ivanovic sau Maria Sharapova.

Lasă un comentariu