La un PAS de tragedie! Un român a înjunghiat șoferul unui autocar în Italia, în mers

Un român a fost la un pas de a provoca o tragedie pe o autostradă din Italia, după ce a înjunghiat șoferul unui autocar, în timp ce conducea.

Mai mulți călători au reușit să-l imobilizeze pe agresor care a fost reținut de carabinieri. Românul de 53 de ani și-a ieșit din minți, după ce i-a cerut șoferului să oprească deoarece voia să fumeze o țigară.

Pentru că a fost refuzat, bărbatul a făcut un scandal monstru și l-a înjunghiat cu o foarfetă pe șoferul autocarului în mers. Mai multe persoane au sărit în apărarea șoferului și l-au imobilizat pe atacator. Șoferul autocarului a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, unde i s-au acordat îngrijri medicale.

Românul a fost reținut de carabinieri, fiind acuzat de tentativă de omor.

Foarfeca folosită pentru a-l ataca pe șofer a fost găsită în autocar. Şoferul autocarului va avea nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri medicale. Autocarul avea destinaţia Marsala.

De asemenea, un tânăr de 23 de ani din Suceava a fost arestat pentru că ar fi obligat mai multe fete să se prostitueze în Italia.

Suceveanul era căutat de mai bine de un an cu un mandat european de arestare, iar membrii grupării din care făcea parte sileau fetele să practice cea mai veche meserie din lume, supunându-le la bătăi crunte și sub amenințarea că le vor desfigura aruncându-le acid pe față. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu