LA UN PAS DE TRAGEDIE. Un motociclist a scăpat ca prin minune, după ce un tren a trecut la câţiva centimetri de el (VIDEO)

Un motociclist neatent a scăpat ca prin minune de la moarte, după ce un tren a trecut la câţiva centimetri de el, la o trecere de cale ferată.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Acestea arată cum tânărul, urcat pe o motocicletă, vrea să traverseze calea ferată ilegal, pe o trecere de pietoni la nivel şi împinge roata din faţă de primele şine, înainte să se asigure corespunzător. Imediat întoarce privirea şi vede trenul care vine cu viteză uriaşă spre el. Doar câteva secunde a avut la dispoziţie să tragă motocicleta înapoi şi să se retragă de pe şine, scrie adevarul.ro.

Bărbatul şi prietenii săi au fost vizibil în stare de şoc câteva secunde după momentul care putea să se încheie cu o tragedie.

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere video din apropiere de Gravesend, Kent, Anglia.

Compania de transport feroviar a publicat videoclipul cu scopul să lanseze un avertisment către public. 

"Ne aduce aminte să nu subestimăm pericolul de a fi distras atunci când traversăm calea ferată. Pietonilor li se recomandă să oprească, să privească atent, să asculte întotdeauna la trecerile la nivel, să verifice ambele căi şi să treacă rapid. Motocicliştii şi bicicliştii nu au voie să folosească trecerile pentru pietoni, în Marea Britanie", a spus un oficial.   

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu