La un pas de tragedie în NHL. Un jucător al Saint Louis Blues a suferit un atac de cord pe banca echipei sale

Embed:

Un hocheist din Liga profesionistă nord-ametricană, NHL, a văzut moartea cu un ochi. Jay Bouwmeester, jucătorul lui Saint Louis Blues, a suferit un atac de cord pe banca echipei sale spre sfârşitul primei repriză a partidei cu Anaheim Ducks.

Sportivul de 36 de ani s-a prăbuşit sub ochii coechipierilor, care au chemat imediat medicii. Meciul a fost întrerupt provizoriu, iar apoi oprit definitiv şi amânat. Datorită eforturilor staff-ului medical al ambelor echipe, Jay Bouwmeester a fost stabilizat. Jucătorul a fost transportat de urgenţă la spital, iar starea să este bună, el fiind capabil să-şi mişte membrele, informaţie confirmată de Doug Armstrong, directorul general al clubului Saint Louis Blues. Jay Bouwmeester este conştient şi este supus unor teste minuţioase pentru a se stabili cauza atacului de cord.

Canadianul joacă în liga profesionistă nord-americană de hochei din 2002. El a mai îmbrăcat tricourile formaţiilor Florida Panthers şi Calgary Flames, iar cu Saint Louis Blues a cucerit Cupa Stanley în 2019.

loading...

Lasă un comentariu