La un pas de moarte! Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume, spitalizat de urgență

Rapperul american DMX a fost spitalizat, luni, după ce şi-ar fi pierdut cunoştinţa în parcarea unui hotel, ca urmare a consumului de stupefiante, informează huffingtonpost.com, citat de Gandul.info.

Marţi, rapperul american se afla încă în spital, însă starea lui de sănătate era stabilă.

Potrivit unor martori, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care ar fi fost DMX, a leşinat într-o parcare a hotelului Ramada din oraşul american Yonkers, New York, şi a primit ajutor de urgenţă, întrucât rămăsese fără puls.

Echipajele de salvare au fost chemate la faţa locului şi au reuşit să îl stabilizeze pe rapperul american.

Poliţiştii americani nu au confirmat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost chiar DMX. Totuşi, aceştia au spus că bărbatului i-ar fi fost administrat Narcan, o substanţă folosită în cazul unei supradoze.

În schimb, reprezentanţii lui DMX au negat faptul că rapperul ar fi consumat droguri, precizând că acesta ar fi fost spitalizat ca urmare a unei crize de astm.

Rapperul american, care are un lung istoric legat de abuzul de substanţe interzise, a afirmat în trecut că a consumat droguri pentru prima dată la vârsta de 8 ani.

Celebrul rapper a avut nenumărate probleme cu justiţia în statul Arizona şi a beneficat de multe ori de un regim de eliberare condiţionată.

DMX a ajuns tutuşi de câteva ori la închisoare, în trecut, pentru consum de droguri, furt şi abuzuri comise asupra animalelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu