La Turneele de Mare Şlem din 2011 vor participa un şir de tenismeni australieni, americani şi francezi mai slab cotaţi

Embed:

În 2011, la Turneele de Mare Şlem vor participa mai mulţi tenismeni australieni, americani şi francezi mai slab cotaţi. Asta datorită unui acord prin care organizatorii turneelor de la Roland Garros, US Open şi Australia Open vor face schimb de wild-card-uri.

Organizatorii turneelor de Mare Şlem de la Roland Garros, US Open și Australia Open au ajuns la un acord, prin care să facă schimb de wild-card-uri. Altfel spus, francezii, americanii și australienii își vor invita jucătorii în regim de reciprocitate.

La primul turneu de Grand Slam al anului viitor, francezii Benoit Paire şi Virginie Razzano vor fi integraţi pe tabloul principal de la Melbourne. Primul ocupă locul 152 în lume, iar cea mai bună performanţă a lui la cele patru turnee a fost prezenţa în turul 2, la US Open, unde a cedat în cinci seturi, în faţa lui Lopez. Razzano este acum pe 114 în ierarhia WTA, ea revenind după o accidentare.

Invitaţie la Australian Open vor primi americanii Ryan Harrison și Laura Davis, precum şi autohtonii Jelena Dokic și Peter Luczak. Aceştia au câştigat turneele organizate de federaţiile din SUA, respectiv Australia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu