La Soci au avut loc ultimele pregătiri pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă 2014 (VIDEO)

Embed:

Ruşii fac ultimele pregătiri pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci. Cu două zile înaintea startului competiţiilor, cerul de deasupra oraşului Soci a fost luminat de un foc de artificii.

Acestea au fost ultimele repetiţii înaintea ceremoniei de deschidere de vineri, când un spectacol asemănător va fi admirat de o lume întreagă. Focurile de artificii au putut fi admirate doar de la distanţă, în interiorul arenei "Fişt" nu au fost admişi nici măcar jurnaliştii. Deşi programul este ţinut în mare secret, organizatorii au anunţat că la ceremonia de deschidere vor participa artiştii a două celor mai mari teatre din Rusia, Bolşoi şi Mariinski.

În total, la ceremonie vor participa peste 2500 de actori şi dansatori. În deschiderea celei de-a 22-a ediţii a Jocurilor Olimpice, drapelul Rusiei va fi purtat de cosmonautul Valentina Tereşkova şi regizorul Nikita Mihalkov. Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci, care va include şi prezentarea ţărilor participante, va avea loc vineri, de la 20:14, ora Moscovei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu