La Râşcani toţi s-au îmbrăcat în verde de dragul lui Filat. "PR fără sens, idei deplasate" VIDEO

Embed:

În timp ce sudul ţării are parte de arşită, nordul a înverzit azi. Şi asta pentru că la toate acţiunile, unde a participat prim-ministrul Vlad Filat, a fost observată culoarea partidului său. Filat nu a ratat nicio ocazie pentru a-şi face imagine. Premierul a îmbrăcat o cămaşă cu iniţialele numelui său, a urcat pe o combină şi a sărutat drapelul de stat. 

Pentru a-i face pe plac, cei prezenţi la acţiunile unde a participat premierul au îmbrăcat şi ei haine de culoarea partidului condus de Vlad Filat. "Noi am vrut aşa să ne îmbrăcăm în verde. Da, ca să-i facem pe plac premierului", au spus oamenii.

Premierul s-a remarcat şi prin faptul că a purtat o cămaşă personalizată cu iniţialele numelui său. "Sensul este Vlad Filat şi sper că asta să influenţeze pozitiv agricultura din Moldova, dar nu sunt atât de sigur", a declarat premierul.

Experţi în PR şi unii politicieni spun că toate acestea sunt nişte exerciţii de imagine fără sens.

"Eu cred că Vlad Filat trăieşte un îndelungat şi profund acces de megalomanie. Neavând idei cum să facă reforme, el se dedă unor exerciţii de imagine absolut deplasate", susţine Iurie Roşca. 

"După challenge-ul astă care a fost oferit de PDM în momentul în care a îmbrăcat în albastru Teatrul de Operă, vă daţi seama că ei tot trebuie să îmbrace în verde orice. Eu cred că a fost partea pregătită de oficiile teritoriale ale PLDM-ului împreună cu oficiul central", a declarat specialistul în PR, Ludmila Andronic. 

Premierul Vlad Filat a vizitat mai multe localităţi din raionul Râşcani. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu