La prima etapă a Campionatul Europei centrale vor participa doar 40 de motociclişti

Embed:

Prima etapă a Campionatului Europei centrale la motocros va avea de trei ori mai puţini participanţi decât era preconizat iniţial. Majoritatea sportivilor au renunţat la această competiţie fără se dea vreo explicaţie.

Ca urmare, cursa în cea mai importantă clasă a fost anulată, iar la celelalte categorii vor lua startul doar 40 de motociclişti.

Deşi era preconizată participarea a peste 120 de motociclişti la prima etapă a Campionatului Europei centrale la motocros, în ziua calificărilor organizatorii s-au trezit cu doar 30 de sportivi la start. Anume ei au desfăşurat un antrenament, dar şi au luptat pentru pole-position. Iar cei absenţi nici măcar nu au explicat motivul pentru care au abandonat participarea la competiţie.

Duminică, în ziua în care va avea loc cursa, participanţilor li se vor alătura reprezentanţii Poloniei, României şi Slovaciei, în total încă 12 motociclişti. Din cauza că au evitat calificările, aceştia vor începe cursa de pe ultimile locuri. Cei rămaşi însă nu au dat importanţă faptului că numărul sportivilor este mai mic de 3 ori decât cel preconizat iniţial şi s-au declarat gata de luptă

Prima etapă a Campionatului Europei centrale la motocross va avea loc duminică, 10 aprilie, pe traseul de la Schinoasa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu