LA PAS, PRIN ITALIA. Un vlogger moldovean vrea să străbată pe jos peninsula

Embed:

Un vlogger moldovean, stabilit de doi ani în Italia, a pornit acum 5 zile în aventura vieţii sale. Tânărul de 27 de ani vrea să străbată pe jos peninsula, de la nord la sud.

Tânărul a pornit în excursie cu rucsacul în spate şi cu o cameră de luat vederi. Acesta îşi filmează toate aventurile pe care le trăieşte pe parcursul zilei, iar seara plasează filmuleţele pe canalul său de YouTube.

"Vreau să merg pe jos, fără mâncare, fără bani, din oraşul Treviso, până la vulcanul Etna, care se află în Sicilia. Aici vedeţi harta, prin care puncte prin Italia vreau să merg", a spus ANDREI PLUGARU, vlogger.

Andrei Plugaru spune că ideea de a porni într-o astfel de călătorie i-a apărut acum doi ani. El şi-a propus să meargă pe jos 1800 de kilometri, fără niciun leu în buzunar. Tânărul încearcă să se descurce cu ceea ce găseşte în cale.

"Din nou mâncare. Aici deja avem nişte prune. V-am spus că ziua de astăzi este perfectă. În planul El mâncării", a spus ANDREI PLUGARU, vlogger.

În lunga sa călătorie, a întâlnit şi oameni care i-au întins o mână de ajutor.

"Bună ziua. Îmi puteţi da o sticlă cu apă, vă rog?
- O sticlă cu apă?
- Da.
- Eu fac turul Italiei. Mulţumesc."

Andrei a parcurs până acum aproximativ 140 de kilometri pe jos, iar picioarele i s-au umplut de răni.

În această seară tânărul planifică să facă un popas la Lacul Garda, care este cel mai mare din Italia.

Andrei Plugaru speră să-şi încheie aventura în cel mult trei luni. După această aventură, tânărul, originar din raionul Edineţ, planifică să revină acasă şi să străbată la pas Moldova de la nord spre sud.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu