La Orhei s-a deschis cea mai mare zonă de agrement, un lac cu două plaje: Nicăieri în ţară nu mai există aşa ceva

Embed:

Veste bună pentru locuitorii din Orhei. După mai bine de 20 de ani, lacul din oraş a fost curăţat şi amenajat. Proiectul primarului Ilan Şor a prins viaţă în doar o lună.

La inaugurarea noului loc de agrement din localitate au participat peste 20 de mii de oameni.

Pe lacul din Orhei au fost amenajate două plaje, care dispun de 100 de șezlonguri, cabine de duș, două terenuri sportive şi o zonă de distracții pentru copii, cu tobogane și terenuri de joacă:

"46 de ani nu a fost aşa ceva. Ilan Şor, sănătate, sănătate şi libertate lui Ilan Şor şi mulţumim".

"El a făcut imposibilul. Pentru copii e o frumuseţe. Noi vrem ca el să fie acasă, vrem să revină în oraşul său iubit, unde a făcut totul".

Acest proiect reprezintă încă un obiectiv realizat de echipa edilului Ilan Şor.

"Locuitorii oraşului Orhei au parte de încă un proiect unical. Nicăieri în republică nu mai există aşa ceva. Considerăm că localnicii au meritat această zonă de odihnă", a menţionat Reghina Apostol, viceprimarul oraşului Orhei.

"Proiectul acesta este o promisiune a primarului Ilan Şor. În mare măsură este făcut pentru oamenii care nu-şi pot permite deplasarea la mare", a spus Pavel Verejanu, preşedintele fracţiunii "Pentru Orhei".

Primarul Ilan Şor a transmis un mesaj de felicitare pentru orheieni:

"Pentru mine contează ca dumneavoastră, orheienii, să aveţi o viaţă decentă, să vă simţiţi bine, confortabil şi în siguranţă. Cu multă dragoste, primarul oraşului Orhei, Ilan Şor".

Pentru oaspeţii evenimentului, pe scena din aer liber, au evoluat mai mulţi interpreţi autohtoni.

"Mulţumesc frumos primarului pentru tot ce ne-a făcut. Pentru prima floare care a organizat ca să fie sădită până acum", a spus o localnică.

Locuitorii oraşului au avut parte şi de o petrecere cu spumă și DJ. Evenimentul a culminat cu un show spectaculos de artificii.

(P)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu