La mulți ani Poliția de Frontieră! Se împlinesc 27 de ani de la crearea instituției de frontieră (VIDEO)

Se împlinesc 27 de ani de la crearea instituției de frontieră, timp în care Poliția de Frontieră a cunoscut modernizare și dezvoltare instituțională.

Imnul Poliției de Frontieră, sub acordurile chitarei a artistului emerit al Republicii Moldova Ion Rață, a răsunat pentru prima dată acum trei ani la frontieră. Cum a fost și emoțiile care și astăzi le trăim alături de colegul nostru în ziua când sărbătorim FRONTIERA.

Este unul din reperele care ne reprezintă cu mândrie în societate, ca o entitate unită și de încredere. Acest însemn inspiră curaj tuturor generațiilor de polițiști de frontieră care au luptat și vor lupta în continuare pentru o frontieră sigură.

Astăzi, Poliția de Frontieră se prezintă ca una din structurile Ministerului Afacerilor Interne ajunsă la maturitate instituțională, pregătită și capabilă să răspundă provocărilor actuale. Totodată, reușește să se bucure de respectul structurilor similare din alte țări și să se afirme ca un partener de încredere în lupta cu infracționalitatea transfrontalieră, a scris Fredolin Lecari, șeful Poliției de Frontieră.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu