La mulţi ani, Marian Lupu! Preşedintele PDM împlineşte 50 de ani

Embed:

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, împlineşte astăzi 50 de ani. Pe lângă ziua de naştere, Marian Lupu sărbătoreşte şi 24 de ani de când s-a căsătorit. Colegii de partid, miniştri, şefi de instituţii ale statului, dar şi deputaţi au venit la sediul PDM pentru a-l felicita.

Tinererii democraţi i-au cântat preşedintelui PDM în spiritul Campionatului European de Fotbal.

Tinerii i-au adus în dar lui Marian Lupu, o portret cu fotografia echipei de tineret a PDM. Iar aniversatul le-a promis că în curând vor merge la iarbă verde pentru a sărbători.

Şeful democraţilor a declarat că de ziua lui îşi doreşte să aibă alături toţi oamenii dragi. El a mai spus că după ce sărbătoreşte la partid cu colegii, o să meargă acasă pentru a sărbători şi aniversarea căsătoriei.

"Eu îmi doresc un singur lucru ca cei apropiaţi, cei dragi, familia, soţia, copiii, părinţii să-mi fie sănătoşi. Sunt cei mai dragi, îi preţuiesc şi constituie sensul vieţii. Astăzi mai am un eveniment. Cu soţia împreună facem 24 de ani de căsătorie", a spus preşedintele PDM, Marian Lupu. 

Cei care au venit să-l felicite au avut diferite urări şi cadouri.

"A ajuns la 50 de ani la o vârstă la care a reuşit să realizeze multe şi i-am dorit mulţi ani înainte să se bucure de tot ce a învestit până acum", a spus ministrul Sănătăţii, Ruxandra Glavan. 

"I-am urat multă sănătate, răbdare, pentru că, din păcate, funcţia dumnealui necesită lucrul ăsta şi cât mai mult sport", a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubco. 

"I-am urat multă sănătate, răbdare în tot ceea ce face, pentru că este un om deosebit", a spus deputatul PDM, Constantin Ţuţu. 

"Am venit cu deosebită plăcere să-l felicit astăzi în această zi. Tradiţional, un buchet de flori, trandafiri roşii, este şi simbolul partidului şi un modest suvenir", a spus directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie. 

"În primul rând sănătate, fericire în familie, bunăstare şi succes în plan politic", i-a urat şeful SPPS, Victor Ţărnă. 

Marian Lupu a fost felicitat şi de premierul Pavel Filip, dar şi de colegi de Parlament din alte fracţiuni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu