La mulţi ani, Dan Balan! Interpretul împlineşte, astăzi, 41 de ani

Interpretul Dan Balan împlineşte astăzi 41 de ani. Ca în fiecare an, pe 6 februarie, cea care îi transmite primele gânduri bune pe rețelele de socializare este chiar mama artisului, Ludmila Balan.

"6 Februarie!!! Zi magică pentru mine!!! Zi Magică pentru toată familia!!! 

De Ziua lui Dan am ales să postez mesajul, pe care el l-a adresat copiilor, ce au pășit pentru prima dată pe o scenă profesionistă... Acest mesaj ințelept și profund m-a făcut și pe mine să privesc altfel viața și să înțeleg că Fericirea aduce succesul, nu invers!!! Dacă EȘTI FERICIT, ai succes! Dacă EȘTI FERICIT, muncești mai bine! Daca EȘTI FERICIT, gândești mai profund! Trebuie să fii mai întâi fericit și apoi vei obține și succesul dorit.

Dănuțelu,
Băiatul meu! Cel mic și mare...
Acuma nu ești doar al meu,
Dar vreau să știi, că unde-ai fi,
Cu inima veghez mereu...
Ești ruga mea de zi cu zi,
Ascunsă-adânc, în dorul meu...

La mulți ani, scumpul meu Dănuț!!!", a scris Ludmila Bălan.

PUBLIKA.MD aminteşte că interpretul Dan Balan s-a lansat în muzică în anul 1999. De-a lungul anilor, a fost nominalizat la premiile Grammy şi a primit mai multe premii printre care "MTV Music" şi "Zolotoi Gramofon". În 2013, Dan Bălan a fost declarat cel mai bun artist al anului, potrivit unui post muzical din Rusia.

El este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului ”Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..

Vestitul Burlac este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial Dragostea din Tei, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul.

În prezent, Dan Balan este jurat la concursul "Vocea Ucrainei".

loading...

Lasă un comentariu