La Moscova din buget personal? Ion Ceban: Am plătit noi biletele, din sursele noastre

Embed:

Din bugetul municipal nu s-a cheltuit nici un leu pentru deplasarea lui Ion Ceban la Moscova. Cel puţin asta susţine edilul, care  a declarat că membrii delegaţiei şi-au plătit singuri biletele de avion, iar restul cheltuielilor au fost acoperite de cei care i-au invitat.

"Am plătit noi, din sursele noastre, că nu ruşeam. Aşa a fost să fie, ad hoc s-a primit. Nu sunt mari costurile pentru bilete, pentru că cazarea ne-a fost asigurată, alimentarea ne-a fost asigurată, noi biletele, din sursele noastre, a patra oară spun", a menţionat primarul general al Capitalei, Ion Ceban. 

Joia trecută, Ion Ceban s-a întâlnit, la Moscova, cu omologul său, Serghei Sobeanin. Edilul a declarat că Moscova ar urma să ofere Chişinăului expertiză în domeniile de transport şi infrastructura drumului. Totodată, Ion Ceban a cerut primarului Capitalei Federaţiei Ruse suport pentru a moderniza utilajele folosite pentru dezăpezirea oraşului. La rândul său, Sobeanin a declarat că va analiza această solicitare şi va veni, ulterior, cu un răspuns.

Totodată, Ion Ceban a declarat că, în următoarea deplasare va merge la Kiev.

loading...

Lasă un comentariu