LA MODĂ ESTE STILUL ROMANTIC. Patru branduri autohtone au prezentat peste 80 de ținute (FOTO)

Sezonul estival se apropie cu pași rapizi, iar câţiva designeri moldoveni s-au grăbit să-şi expună oferta pentru doamnele dornice să-şi înnoiască garderoba.

Ieri, într-un magazin de branduri din Capitală s-a ţinut defilare, iar cei prezenţi au putut admira rochii vaporose din stofe fine. După eveniment, toate articolele au fost expuse la vânzare.

Designerii au prezentat peste 80 de ţinute pentru sezonul estival. Ei spun că la crearea colecţiilor au optat pentru ţesături naturale, precum bumbac şi mătase. Majoritatea ţinutelor au fost în nuanţe pastelate.

„Am prezentat acestă rochie în culoarea albastră. Dantela îi conferă un aspect mai romantic, care este actual în acest sezon. Este cusută într-un stil liber, din acest motiv se potrivește pentru orice tip de siluetă”, a spus OLGA COȚMAN, designer.

Unul dintre designerii participanţi a venit cu o colecţie de costume şi rochii albe. Acestea pot fi purtate atât zi de zi cât şi la evenimente tematice sau la ceremonii.

„O să fie o nouă direcție în brandul nostru. În acestă colecție sunt rochițele albe, menite pentru diferite ocazii. Sunt de diferite tipuri, și mai scurte, și mai lungi, și chiar foarte de gală lungi pentru evenimente și ceremonii festive”, a spus GEORGETA MIR, designer.

Invitatele, câteva femei de afaceri, susțin că au rămas impresionate de ținutele prezentate.

„ Am observat și niște modele mai deosebite decât cu ce ne-au obișnuit designerii anterior. Sunt foarte vaporoase, stofele arată bine și sunt sigură că avem ce alege.”

„A fost frumos, impresionant, bine organizat. Ca tot timpul ne face plăcere să observăm brandurile autohtone că se dezvoltă și se face modă și la Chișinău.”


„Se asociază perfect cu femeia tânără, activă, ambițioasă care nu are timp să își facă prea mult pregătirile.”

Colecțiile pentru sezonul care vine vor fi expuse în magazinele din țară, iar prețurile acestora vor varia între 800 și 2000 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu