La Londra a avut loc premiera unui film documentar despre şase fotbalişti de la Manchester United

Embed:

La Londra a avut loc premiera celui mai aşteptat film documentar al anului în Anglia, "Promoţia '92". În film este prezentată povestea a şase jucători emblematici care au evoluat pentru Manchester United, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt, Ryan Giggs şi fraţii Neville.

"Cei şase magnifici", aşa cum au fost supranumiţi de presa din Anglia, în anii '90 au jucat la Manchester United şi au câştigat zeci de trofee printre care a fost şi trofeul Ligii Campionilor în 1999.

"Noi am avut istorii de viaţă diferite. Eu sunt din Londra, ceilalţi din Manchester. În film este prezentat însă felul cum am ajuns să fim împreună, cum am reuşit să obţinem performanţe şi cât de uniţi am fost. Am avut parte de perioadă specială. După părerea mea, a fost cea mai bună perioadă din carierele fiecăruia dintre noi", a spus David Beckham.

"Suntem mândri de performanţele obţinute. Ne mândrim cu fiecare coleg în parte. A fost o perioadă în care am fost foarte uniţi. Ne-a ajutat foarte mult faptul că rămâneam colegi şi în afara terenului", a spus Ryan Giggs.

Fotbaliştii spun însă că nu ar fi obţinut aceste performanţe fără antrenorul Alex Ferguson.

"El este principalul motiv pentru care noi toţi am ajuns să fim la acest eveniment. A venit din Aberdeen şi a realizat performanţe cu jucători selectaţi de la echipele de tineret", susţine Paul Scholes.

"Promoţia 92" este o producţie a regizorilor Ben şi Gabe Turner, care au devenit celebri acum şase ani după filmul "În mâinile Domnului", o istorie despre cinci fotbalişti amatori care au plecat în America de Sud doar ca să-l pe Diego Maradona.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu