La Kuban, Igor Armaş a jucat toate cele 90 de minute iar Namşco nu a fost nici măcar rezervă

Embed:

Kuban Krasnodar cu internaţionalul moldovean, Igor Armaş în primul unsprezece a remizat, scor 1-1 cu Spartak Moscova. Surpriza etapei a produs-o Anji Mahacikala, care a învis fără drept de apel formaţia Rubin Kazan cu 3-0.

Kuban Krasnodar, echipa la care evoluează internaţionalii moldoveni Igor Armaş şi Stanislav Namaşco a terminat la egalitate partida din etapa a 18-a a campionatului Rusiei cu Spartak Moscova, scor 1-1.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 38 prin ivorianul Lacina Traore, care a trasnformat perfect o lovitură de la 11 metri. Spartak a egalat în minutul 52 prin atacantul brazilian Welliton. Fundaşul moldovean Igor Armaş a evoluat toate cele 90 de minute pentru Kuban în timp ce portarul Stanislav Namaşco nu a fost inclus nici măcar în lista de rezerve.

Surpriza a etapei a fosformaţia Anji Mahacikala, care a învins dubla campioană a Rusiei Rubin Kazan cu 3-0 chiar pe terenul acesteia. Anji a deschis scorul abia în repriza a doua prin Mahaci Gadjiev. Alexandr Prudnikov a dublat avantajul formaţiei sale în minutul 66 iar scorul final a fost stabilit de Moubarak Bousuffa care a înscris din penalty în minutul 90.

Într-un alt meci Terel Groznîi a învins la limită în deplasare formaţia Tom Tomsk cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Şamil Asildarov, după o gafă a portarului grupării Tom Tomsk, Serghei Pesiakov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu