La Iaroslavl are loc un miting de doliu în memoria hocheiştilor de la "Locomotiv"

Embed:

Cu puţin timp în urmă, la Iaroslavl a început un miting de doliu în memoria hocheiştilor echipei Locomotiv, care au murit pe 7 septembrie. Până acum, mii de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la cei 24 de sportivi, care şi-au pierdut viaţa într-un accident de avion.

Potrivit corespondentului de la RIA Novosti, în ciuda ploii, încă de la primele ore ale dimineţii, la complexul sportiv Arena 2000, unde au fost depuse corpurile sportivilor, au venit mii de oameni. Pe monitoarele Arenei, s-au adunat sute de oameni care doresc să-şi ia rămas bun de la jucatorii de hockey.

Primii care au venit să-şi ia rămas bun de la persoanele dragi au fost rudele şi cei apropiaţi. La funeralii au venit şi foarte mulţi fani ai echipei şi locuitori ai oraşului Iaroslavl.

Cei 24 de sportivi de la Locomotiv vor fi înmormântaţi la cimitirul "Leontiev" din Iaroslavl. Iar sicriele a trei stranieri din Cehia au fost transportate la Praga. 

În urma accidentului aviatic, autorităţile au interzis alimentarea aparatelor de zbor cu petrol din regiune. Măsura vine după ce reprezentanţii comisiei de anchetă au declarat că unul dintre motive ar fi fost combustibilul necalitativ, care a dus, inevitabil, la oprirea motorului şi la prăbuşirea avionului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu