La fotbal printre copaci, Chirtoacă fără Dodon: 3-0

Embed:

Echipa liberalilor, condusă de căpitanul Dorin Chirtoacă, s-a prezentat plină de avânt la Stadionul Republican, acolo unde își așteptau adversarii. Însă după 15 minute era clar că Igor Dodon, împreună cu echipa sa, a refuzat invitația.

Echipa liberală s-a prezentat îmbrăcată în uniforme de culoarea partidului, iar în loc de numere și numele jucătorilor era scris "Eu votez primarul și echipa PL".

După ce a examinat starea terenului, echipa liberalilor a declarat că situația e clară. "N-ai nici unde juca, nici cu cine", a punctat Chirtoacă.

Mai mult, căpitanul liberalilor le-a atribuit înfrângere adeversarilor săi. "Atunci când cineva nu se prezintă la meciul stabilit, se consideră înfrângere, 3-0. Așa sunt regulile în fotbal", a explicat Chirtoacă.

Comunistul Igor Dodon s-a lăsat aşteptat şi la meciul de fotbal, după ce ieri a refuzat şi invitaţia la Staţia de Epurare. Dodon a anunţat anterior că nu va merge la meci cu liberalii, însă i-a lansat lui Chirtoacă o invitaţie la strada Alba-Iulia. Deocamdată nu se ştie dacă Dorin Chirtoacă va onora invitaţia.

Candidatul liberal la Primăria Capitalei, Dorin Chirtoacă, împreună cu echipa sa i-au dat întâlnire, astăzi, contracandidatului Igor Dodon, la Stadionul Republican, demolat încă din 2007.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu