La Cricova a fost inaugurat complexul turistic Regatul Vinului, cu un design unic (VIDEO)

Embed:

O nouă filă scrisă în istoria combinatul de vinuri "Cricova", odată cu inaugurarea complexului turistic "Regatul Vinului". Locația are un design unic, cuprinde câteva săli. Prima în stil tradițional moldovenesc cu elemente folk, cea de-a doua - elegantă, respectă stilul european. Iar pentru oaspeții care iubesc liniștea - zona VIP e alegerea perfectă.

"Astăzi asistăm defapt la nouă etapă, la lansarea a unui upgrade a vinăriei Cricova. Pentru că dintr-un complex turistic, care oferă posibilitatea de a vedea procesul de naștere a unui vin și al degusta în diverse atmosfere.Vorbim deja de o cultură, de consum a vinului și posibilitatea de a savura mai mult la o masă în cadru și unei atmosfere de discuții", a menţionat Rodica Verbeniuc, director al Agenției de Investiții.

Invitații serii s-au bucurat de multe surprize, inclusiv au degustat în premieră spumantul nobil "Pinot Meunier", un roze sec, cu un buchet fructos, produs conform metodei tradiționale franceze:

"Îmi place foarte mult, mă bucur că sunt astăzi aici și o să revin de câte ori am posibilitatea".

"Cricova poate să ofere o gamă mai largă de servicii turiștilor care vin aici".

Pentru ca fiecare oaspete venit în "Regatul Vinului" să se simtă ca acasă, gazda a pregătit  un meniu care să-i mulţumească până și pe cei mai capricioşi gurmanzi.

"Oaspeții noștri dragi pot să își aleagă bucatele după poftele lor, și noi ca patrimoniu cultural național al Republici Moldova în primul rând promovăm bucatele tradiționale moldovenești. Iar pe lângă ele sunt și bucate clasice care pot să își găsească locul fiind acompaniate de vinurile noastre", a declarat Sorin Maslo, directorul comercial al SA „Cricova".

Combinatul de vinuri "Cricova" a fost fondat în 1952 și a devenit faimos datorită beciurilor subterane unice care au o distanță de 120 de kilometri. În prezent producătorul oferă consumatorilor peste 30 de serii de vin. 

(P)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu