La Chişinău se simte ca acasă. Interviu cu Ştefan Bănică Junior

Embed:

De câte ori vine să concerteze la Chişinău, biletele se vând ca pâinea caldă. Adună mii de spectatori, pe care îi ţine în picioare, plini de energie şi emoţie. Este vorba despre Ştefan Bănică junior, regele rock’n roll-ului românesc, care a susţinut un concert, ieri seara, la Palatul Naţional.

Spune că nu are ingrediente speciale pentru a avea priză la public. Iar atunci când vine la Chişinău, se simte ca acasă.

"Vizita la Chişinău e una specială, pentru că aici, de când vin, aproape 10 ani, e un public foarte educat muzical, e un public care are pretenţii, care cunoaşte. E un public special, este un public care apreciază, e un public care este atent la detalii şi asta te face şi mai responsabil", a declarat interpretul Ştefan Bănică.

Interpretul recunoaşte că are o carieră împlinită. Şi asta pentru că ştie să îmbine perfect teatrul, muzica şi televiziunea.

"Am început o piesă de teatru în regia lui Horaţiu Mălăiele, "O scrisoare pierdută" de a lui Caragiale. La mine la Teatrul de comedie joc în continuare "Revizorul" lui Gogol, tot în regia lui Mălăiele, şi "Cui îi e frică de Vriginia Wolf" în regia lui Gelu Colceag. Pentru toamnă o să vedem ce facem, probabil un proiect de televiziune", a spus Ştefan Bănică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu