La ce duce criza economică: Grecii nu mai vor sex

Embed:

Mai puţin sex, dar mai multă infidelitate. Acestea sunt consecinţele crizei economice fără precedent care a cuprins Grecia. Rezultatele au fost prezentate în urma unui sondaj, la care au participat 600 de bărbaţi şi femei cu vârsta curpinsă între 25 şi 64 de ani.

Valorile tradiţionale şi realţiile sexuale se pare că dispar odată cu prăbuşirea economiei statului. Cel puţin asta se întâmplă în Grecia, ţară europeană salvată de la faliment datorită ajutorului internaţional. Scăderea drastică a libidoului merge, aparent, mână în mână, cu o creştere puternică a şomajului. Potrivit sondajului realizat de Institutul de Andrologie din Atena, 34 la sută dintre greci se abţin de la sex.

" Se observă o scădere a activităţii sexuale, din cauza problemelor financiare. Criza de bani şi relaţiile sexuale sunt legate, deoarece dacă nu ai bani sau un serviciu, eşti depresiv, nu vezi viitorul", a menţionat Konstantinos Konstantinidis, şeful Institului de Andrologie.

Studiul mai arată că lipsa banilor a dus la diminuarea numărului de căsătorii cu peste 70 de procente, în timp ce infedilitatea a crescut cu 30 la sută.

Sondajul de opinie a fost realizat în perioada 22-29 februarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu