La Briceni a fost deschis al 15-lea ghişeu unic. Angajaţii vor deservi în fiecare zi câte 400 de cetăţeni

Embed:
În orașul Briceni a fost deschis al 15-lea centru multifuncțional din ţară. Aproximativ 70 de mii de oameni vor obține de aici toate actele necesare în cel mai scurt timp. Primii beneficiari s-au arătat mulțumiți de calitatea serviciilor oferite.

''Foarte bine, foarte curat, foarte aranjat, nu e îmbulzeală, nu e să te împingi unul în altul. Stai și aștepți, e foarte frumos.''

''E foarte bine în primul rând că-i în centru. Era foarte incomod când nu era aici. Și e foarte frumos, comod, e curat, e foarte bine.''

''E foarte bine, fără rânduri merg mai repede cred că ar să fie, foarte bine.''

În instituție muncesc 15 operatori. Aceștia vor putea deservi zilnic până la 400 de cetățeni. Aici, beneficiarii își vor putea ridica pașapoartele, permisele de conducere, actele pe imobil, dar și alte tipuri de documente. Centrul din Briceni s-a lansat cu o surpriză pentru tineri.

''Am lansat o campanie de documentarea a populației, a tinerilor care nu au încă buletin. Deci astăzi la noi, în raion, doi tineri au primit gratuit primul buletin de identitate'', a spus șeful Centrului multifuncțional, Briceni, Cristina Rață.

Vicedirectorul Agenției Servicii Publice spune că astfel de ghişee unice le sunt de mare folos oamenilor, deoarece ei reușesc să economisească timp și bani.

''În decurs de 4 luni de zile s-au finisat toate lucrările de reparație generală, capitală. Circa 6 milioane de lei au fost cheltuiți conform bugetului preconizat. O să fie eliberate și circa 25 de acte permisive pentru întreprinzători'', a spus vicedirectorul ASP, Vitalie Ciolac.

La ceremonia de inaugurare a centrului a participat și deputatul Marian Lupu.

''De aici încolo, toți locuitorii din Briceni, populația din raion, va avea alte condiții, altă viteză, altă calitate de obținere a acelor servicii publice de care oamenii din Moldova chiar au nevoie practic, zi de zi'', a spus deputatul Marian Lupu.

Primul centru multifuncțional a fost inaugurat în orașul Strășeni, la începutul anului trecut. Agenția Servicii Publice își propune să deschidă, în total, 38 asemenea oficii.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu