Kylian Mbappe este pregătit să debuteze la PSG

Embed:

Kylian Mbappe este pregătit să debuteze la noua sa echipă Paris Saint - Germain. La prezentarea oficială, atacantul de numai 18 ani a declarat că vrea să câştige Liga Campionilor cu PSG.

Mbappe va putea juca primul meci pentru vicecampioana Franţei pe 8 septembrie. PSG are programată partida cu Metz din etapa a 5-a din Ligue 1.

"După cum știți, este o mare plăcere să fiu la PSG, unul dintre cele mai bune şi ambiţioase cluburi din lume. Cred că împreună cu PSG, cu multă muncă şi respect, vom putea îndeplini obiectivele de a câștiga cât mai multe trofee. Bineînţeles am şi eu un vis ca şi cel al clubului: câștigarea Ligii Campionilor", a declarat Kylian Mbappe.

"Parizieni" l-au împrumutat de la AS Monaco pe Mbappe în ultima zi a perioade de mercato, 31 august şi sunt obligaţi să-l transfere definitiv anul viitor pentru suma de 180 de milioane de euro.

"Are doar 18 ani, dar întreaga lume îl cunoaște. Era imposibil să nu rămână în Franța, pentru că Mbappe este un talent foarte de mare, este un fan al PSG", a spus preşedinte PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Tânărul jucător este considerat marea speranţă a fotbalului francez. El a bifat în tricoul lui AS Monaco 60 de meciuri şi a înscris 27 de goluri.

În ultimele luni, Mbappe a fost curtat cu insistenţă de cluburile de top din Europa şi chiar a fost aproape de a ajunge la Real Madrid.

Săptămâna trecută, Mbappe a marcat şi primul gol pentru naţionala de seniori a Franţei. El a înscris în partida cu Olanda din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu