Kurt Russel, dezvăluiri incredibile. Actorul american susţine că a fost pilotul care a semnalat un mare fenomen

Actorul american Kurt Russell a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru BBC că el ar fi fost pilotul care a semnalat prima dată ceea ce a devenit ulterior unul dintre cele mai cunoscute incidente în care se suspectează că au fost implicate OZN-uri, este vorba despre așa-numitele "Lumini din Phoenix" din 1997, relatează IndieWire.

"Eram în avion cu Oliver (fiul său — n.r.) și mergeam să-și vadă prietena, ne apropiam de aterizare. Am văzut șase lumini deasupra aeroportului într-o formă absolut uniformă de V. Oliver m-a întrebat, când era la jumătate de milă de aeroport, 'Tată, alea sunt lumini?'", a povestit actorul în cadrul interviului, scrie Agerpres.ro

"Apoi am ieșit din starea de visare în care mă aflam și am spus: 'Nu știu ce sunt'. 'Suntem în regulă?', a întrebat el, iar eu am răspuns: 'Da, o să sun și o să raportez evenimentul'", a adăugat Russell.

Russell spune că nu s-a mai gândit prea mult la incident după aceea, până când a observat-o pe partenera sa, Goldie Hawn, urmărind un show de televiziune pe această temă doi ani mai târziu, iar atunci și-a dat seama că evenimentul descris îi este familiar.

"M-am simțit ca Richard Dreyfuss în filmul 'Close Encounters of the Third Kind'. Adică mă întrebam, de ce îmi este familiar? Apoi am verificat registrul de comunicații din avion și am descoperit că apelul fusese al meu", a relatat actorul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu