Kubica ar putea reveni într-un raliu din Italia

Embed:

Robert Kubica şi-a anunţat revenirea într-un raliu din Italia. Un site britanic de specialitate a scris că polonezul a testat un Ford Fiesta timp câteva zile în Franţa alături de Jari-Matti Latvala şi Petter Solberg. Conform aceleiaşi surse, polonezul ar putea participa în scurt timp la o competiţie oficială.

Robert Kubica va pilota din nou, dacă maşina Subaru Impreza va fi gata la timp. Kubica ar putea participa la Ronde Gomitolo di Lana Rally. Dacă mecanicii nu vor reuşi să pregătească automobilul, atunci polonezul va merge săptămâna viitoare la San Martino di Castorzza.

La finalul lunii august, un site britanic de automobilism a anunţat că Robert Kubica a condus o un Fiesta RS cu care echipa Ford concurează în Campionatul Mondial de raliuri.

Cei de la Ford nu au reacţionat, dar directorul tehnic al echipei, Christian Loriaux, a vorbit, fără să ofere detalii şi nume, despre un pilot foarte experimentat, fost coleg cu Jari-Matti Latvala şi Petter Solberg.

După accidentul suferit la un raliu în Italia, pe 6 februarie 2011, Kubica a fost supus la numeorase intervenţii chirurgicale .

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu