Kuban Krasnodar a învins formaţia FC Krasnodar, scor 2-0

Embed:

Kuban a câştigat derby-ul oraşului în faţa formaţiei FC Krasnodar cu scorul de 2-0 în penultima etapă din Campionatul Rusiei. Într-un alt meci Anji Mahacikala a învins pe teren propriu echipa Amkar Perm cu scoru de 2-1.

Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Peterescu şi moldoveanul Emil Caras, a obţinut o victorie importantă în derby-ul oraşului cu FC Krasnodar. Kuban a învins cu 2-0, eroul meciului fiind atacantul Lacina Traore, care a marcat ambele goluri.

Mai întâi, în minutul 40 ivorianul a deschis scorul cu o lovitură de cap din apropiere, iar în minutul 68 a stabilit scorul final, după ce a făcut praf apărarea adversarilor. La Kuban, internaţionalul moldovean Igor Armaş a fost integralist, iar la FC Krasnodar, Igor Picuşciac nu a fost trecut pe foaia de joc.

Într-un alt meci, Anji Mahacikala a învins pe teren propriu formaţia Amkar Perm cu 2-1. Iuri Jirkov a deschis scorul în minutul 44, înscriind astfel primul său gol pentru echipa din Daghestan. Samuel Eto'o a dublat avantajul gazdelor printr-un gol splendid cu zece minute înainte de finalul partidei. Golul de onoare, oaspeţii l-au înscris în prelungiri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu