Kuban Krasnodar - Volga Nijnii Novgorod, scor 6:2

Embed:

Kuban Krasnodar se descurcă bine fără Dan Petrescu şi Emil Caras. Formaţia din Krasnodar a reuşit scorul etapei în Campionatul Rusiei, după ce a învins Volga Nijnii Novgorod cu 6-2.

Gazdele au marcat după 13 secunde de joc prin David Ţoraev. După aproape un sfert de oră, Marco Pizzelli a dublat avantajul "galben-verzilor". Ibrahima Balde a făcut 3-0 la finalul reprizei, iar imediat după pauză Pizzelli şi-a tercut în cont dubla. Şamil Asildarov a redus din diferenţă în minutul 53, după ce a înscris din penalty.

Atacantul Ibrahima Balde şi-a trecut şi el încă o dată numele pe lista marcatorilor, iar Daniel Niculae a punctat pentru 6-1, în minutul 76. Acesta a fost primul gol al românului pentru Kuban. Alexei Sapogov a stabilit scorul final peste două minute. La Kuban, internaţionalul moldovean, Igor Armaş a fost integralist, iar Stanislav Namaşco nu a fost trecut pe foaia de joc. Aceasta a fost a treia victorie pentru Kuban Krasnodar în acest sezon şi prima cu Iuri Krasnojan pe banca tehnică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu