Kristen Stewart, în noul videoclip al trupei The Rolling Stones (VIDEO)

 

Actriţa americană Kristen Stewart, protagonista francizei cinematografice "Amurg/ Twilight", interpretează rolul principal în cel mai recent videoclip al trupei britanice The Rolling Stones, realizat pentru a promova single-ul "Ride 'Em On Down", notează digi24.ro.

Kristen Stewart, în vârstă de 26 de ani, s-a declarat entuziasmată că a participat la filmările pentru videoclipul "Ride 'Em On Down", un single de pe noul album de studio al formaţiei The Rolling Stones, "Blue & Lonesome", un material discografic care conţine coveruri ale unor cântece blues celebre, lansat oficial vineri, 2 decembrie.

Vedeta americană spune că a avut nevoie doar de câteva secunde de gândire înainte de a accepta acest proiect inedit din cariera sa, ce include mai multe scene în care Kristen Stewart conduce un automobil sport - un model Mustang din 1965 - pe bulevardele din Hollywood.

"Nu am avut nevoie de mai mult decât de câteva cuvinte pentru a prinde ideea acestui proiect. E vorba de The Rolling Stones. Un Mustang din 1965. Singură, prin Los Angeles. Iar filmările au fost de vis. Am filmat prin Los Angeles timp de o zi şi am avut parte de o coloană sonoră extraordinară", a spus Kristen Stewart.

Albumul "Blue & Lonesome", lansat pe 2 decembrie, cuprinde coveruri blues şi este primul material discografic pe care grupul britanic l-a înregistrat din anul 2005, după "A Bigger Bang". Noul disc include piese semnate, între alţii, de Little Walter şi Howlin' Wolf.

Recent, membrii formaţiei britanice The Rolling Stones - Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards şi Charlie Watts - au dezvăluit că au creat piese originale în timpul înregistrărilor de la "Blue & Lonesome" şi că speră să lanseze în curând un nou album de studio. 

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu