Kobe Bryant a făcut spectacol la ultimul meci All Star din liga nord-americană de baschet

Embed:

Show extraordinar la meciul All Star din liga nord-americană de baschet. Vedetele Conferinţei de Vest au învins cu 196-173 starurile din Est în ultimul All Star Game pentru legenda lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant.

La sfârşitul partidei All Star din liga nord-americană de baschet, Kobe Bryant a fost înlocuit şi ovaţionat la scenă deschisă de toată arena Air Canada Centre din Toronto, unde s-a desfășurat evenimentul. Aceasta a fost ultima apariție într-un asemenea meci pentru Bryant, care la sfârşitul sezonului se va retrage din sportul profesionist.

Vedeta lui Los Angeles Lakers a adunat de-a lungul carierei 18 prezenţe în All Star Game şi a câştigat de patru ori titlul de cel mai bun jucător al partidei tuturor vedetelor.

În partida de la Toronto, Bryant a reusit să înscrie doar zece puncte.

Chiar şi aşa, coechipierii săi din Conferinţa de Vest au făcut spectacol, reuşind câteva coşuri extraordinare, dar și cei din Est le-au oferit replici pe măsură.

La pauza mare, echipa Conferinţei de Vest conducea cu 92-90, iar până la urmă Kobe Bryant şi compania şi-au cam umilit adversarii din Est, scor final 196-173, acesta fiind cea mai mare sumă de puncte adunată vreodată într-un meci All Star.

Pentru al doilea an la rând titlul de cel mai bun jucător al All Star Game i-a revenit lui Russell Westbrook de la Oklahoma City Thunder, care a marcat 31 de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu