Kliciko promite că îl va face şah mat pe Mormeck

Embed:

Kliciko promite că îl va face şah mat pe Mormeck. Cel puţin asta i-a spus francezului pugilistul ucrainean, într-o conferinţa de presă susţinută de cei doi la Paris. La rândul său, Mormeck a spus că vrea toate centurile lui Kliciko. Meciul va ave aloc pe 10 decembrie la Dusseldorf.

Boxerii Vladimir Kliciko şi Jean-Marc Mormeck au avut un duel verbal fără termeni duri la Primaria din Paris, unde au susţinut o conferinţă de presă, înaintea meciului care va avea loc pe 10 decembrie la Dusseldorf, Germania. 

"Pentru mine boxul este ca şi un joc de şah. Trebuie să ai un plan, o tactică şi o strategie ca la şah. O să mă lupt cu tine, jucând şah pe ringul de box şi îţi voi face şah mat", a spus Kliciko.

În replică, Jean-Marc Mormeck a spus: "Ştiu că va fi un meci foarte şi foarte dificil, chiar şi pentru mine. Mă voi antrena pentru orice s-ar întâmpla. Nu cred că va fi un duel uşor. O să fiu prezent şi îţi spun, vreau centurile tale".

Kliciko, în vârsta de 35 de ani, nu a mai urcat în ring pentru un meci oficial de la victoria sa şi unificarea centurilor WBA, IBF şi WBO la categoria grea, în luna iulie, în faţa britanicului David Haye. El are în palmares 56 de victorii, dintre care 49 prin KO, şi doar trei înfrângeri.

Mormeck, actual deţinator al titlului NABA la categoria grea, are un palmares de 36 de victorii, 22 prin KO şi patru înfrângeri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu